Köpings Kommun

App

Under början av 2017 hjälpte vi Köpings Kommun att bygga deras app för krisberedskap för internt bruk.

Appens syfte är att enkelt samla all viktig information på ett och samma ställe samt samordna alla involverade enheter vid en eventuell krissituation. T.ex. krisledningsgrupp, krisstöd, krisledningsnämnd och kommunikationsgrupp.

Närståendeappar - Äldreboenden

App

Vi har flera projekt igång där vi skapat appar för äldreboenden som möjliggör en tydligare kommunikation mellan äldreboenden och de närstående.

Verksamheten kan enkelt uppdatera med dagliga händelser, kalender, bloggflöde och kontaktuppgifter.

Leksandsbostäder

App

Leksandsbostäder AB är ett av kommunen helägt aktiebolag och är i dag Leksands kommuns största bostadsföretag. Förutom det egna fastighetsbeståndet har de även förvaltningsuppdrag för Leksands kommun vad gäller fastigheter samt gator och vägar. De är 34 anställda och omsätter ca 120 Mkr.

 

I januari 2017 byggde vi bostadsbolagets applikationslösning för att hyresgästerna enklare ska kunna komma i kontakt med bolaget samt att hyresgästinformation ska nå ut på ett modernt, kostnadseffektivt och smidigt sett. 

Restaurang Ågården

App

Restaurang Ågården ligger vackert belägen vid Arboga ån i centrala Arboga och erbjuder sina gäster allt ifrån lunch till A la Carte och olika typer av kvällsevenemang.

SWAPP gjorde Ågårdens app i januari 2017 och den blev väl mottagen från gästerna och fick över 200 nedladdningar redan första dagen.  

Big Inn Köpcentrum

App

Big Inn är ett köpcentrum i Köping med en samlad retailomsättning på nästan en halv miljard kronor. Ica Maxi, H&M, Dressman, Intersport och Kicks är några av hyresgästerna.

 

Köpcentrumets ekonomiförening som sköter den gemensamma marknadsföringen har låtit oss bygga en applikation för extern- och intern kommunikation.

Larssons Kiropraktik & Hälsocenter

App

Larssons jobbar med din hälsa i fokus. Via kliniken i Köping jobbar de med Kiropraktik, massage, samt med hud och spa.

 

I december 2016 startade vi ett samarbete där vi hjälpt Larssons att bygga en applikationslösning som ger en överblick av deras utbud, onlinebokning och kontaktytor med mera.

Lasse Maja Kök & Bar

App

Lasse Maja  Kök & Bar är en mysig restaurang i centrala Lindesberg med stort utbud av god mat och dryck. Vi fick förfrågan om att göra Lasse Majas app med några specialfunktioner förutom klassiska menyer och kontaktuppgifter. Däribland ett betygssättningssystem för deras dryckessortiment.

Bafutec Bostäder

Webb

Bafutec Fastigheter är ett fastighetsbolag i Bastuträsk som även driver vandrarhemsverksamhet. Bafutec anlitade oss i början av 2017 för att bygga deras nya hemsida.

Palmsunda Fastigheter

App

Fastighetsbolag med kontor i Lycksele som i huvudsak förvaltar bostadslägenheter i Lycksele och Vännäs.

I slutet av 2016 startade vi ett samarbete där vi byggde en fastighetsapp.

Grön Skönhet

App

Grön Skönhet jobbar med ekologisk hudvård, massage samt driver webbutik med försäljning av produkter. Utöver detta driver Grön Skönhet en butik i Varberg sedan 2013. Grön Skönhet ser ekologiska hudvårdsprodukter som ett självklart val för både arv och miljö.

 

I januari 2017 hjälpte vi Grön Skönhet att länka samman alla affärsområden i en applikation. Vi är självklart stolta över detta samarbete.

Trucksäljarn

Webb

Trucksäljarn är som namnet avslöjar specialist på allt som har med truckar att göra och anlitade oss för att skapa deras nya hemsida. Trucksäljarn är nöjda med resultatet och vi tackar för förtroendet att göra deras webb! 

Nu & Idag

App

Nu och idag är en klädesbutik som säljer damkläder. Försäljningen är personlig och de bjuder även in till personliga kundträffar på kvällstid.

 

I slutet av 2016 fick vi förtroendet att bygga deras applikation.

CA Fastigheter

App

CA Fastigheter bedriver främst fastighetsförvaltning i södra Sverige. Kontor finns bl.a. I Jönköping, Kalmar, Borås, Malmö & Stockholm. Vi fick förtroende att bygga en app under 2017 som bl.a. hjälper hyresgästerna att enkelt hitta diverse information och att göra felanmälan direkt via appen. 

Farstukvisten Fastigheter

App

Farstukvisten är ett av Ludvikas största fastighetsbolag och gav oss förtroendet att bygga deras app i början av 2017. Appen hjälper Farstukvistens hyresgäster att hitta viktig information, hålla sig uppdaterad om nyheter samt gör det möjligt att göra felanmälan direkt i appen. 

1 / 1

Please reload

Referenser

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • email
Copyright SWAPP - Svenska Webb & Appar 2016