Apparnas användnings område växer

StartFragment

Under en lång period har appar förknippats med spel och stora bolag.

Tiderna förändras och det gör även användningsområdena för appar.

SWAPP har byggt appar inom flera branscher, från en app för Leksandsbostäders hyresgäster att enkelt nå viktig inforamtion och enkelt kunna felanmäla, till Restaurang Ågården som i en relativt lite ort har över 800 nedladdningar och har 80% hitrate på deras pushutskick.

Under våren har vi även lanserat närståendeappar som hjälper äldreboenden att hålla kommunikationen med närstående på ett enkelt och nytänkande sätt.

Möjligheterna är oändliga och när över 80% av svenskarnas internetanvändning går genom mobila enheter och medelsvensson kollar sin mobil över 150 gånger om dagen talar siffrorna sitt tydliga språk att det är i mobilen både företag, föreningar och andra typer av verksamheter bör finnas de kommande åren.

Hur skulle en ny typ av app underlätta i din vardag? Vilken typ av app saknar ni idag? Just nu har vi en tävling på vår Facebooksida där en vinnare som föreslår ett företag, en förening eller annan typ av verksamhet som skulle ha nytta av en app kan vinna ett par VR-glasögon från Samsung, var med och tävla här du också!

EndFragment


Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • email
Copyright SWAPP - Svenska Webb & Appar 2016